DE SCHEPPER GEERT: (bus- en trambestuurder Gentbrugge – nog actief)

DSCN4222

In het jaar 1961 zag ik het levenslicht als jongste uit een gezin van 5 kinderen. Als kind hield ik énorm van het buitenspelen & ravotten in de bossen. Toen is reeds de kiem gelegd voor mijn bewondering voor de natuur en het heel graag vertoeven erin.

Reeds vanaf 20-jarige leeftijd beoefende ik de wandelsport als lid van 2 wandelclubs. Ondertussen ben ik daar geen lid meer van, maar wandelen is steeds een constante gebleven in mijn leven.
De pracht & de stilte van de natuur brengen mij tot rust. Het is voor velen onder ons de ideale “Zen” , de beste antidepressiva en helemaal gratis.
Tot mijn persoonlijke favoriete bestemmingen behoren de Ardennen & Oostenrijk. Gebieden waar ik van menig wandelweekends & zomervakanties heb genoten. Hiertoe behoort ook een 10 daagse trektocht met rugzak, van berghut naar berghut, in het berggebied van “Val d’Anniviers” te  Zwitserland. Een ongelooflijke unieke ervaring.

Ik ben sedert 1993 gelukkig gehuwd met Fanny en vader van 2 zonen.
Mijn hobby’s ? Eigenlijk teveel om op te noemen. Maar de belangrijkste zijn wandelen, fietsen, muziek beluisteren, een goed boek, lekker eten met het gezin / vrienden & ondertussen een toffe babbel, het zelf aanleggen van mijn tuin en het onderhoud ervan, avondles informatica…
U ziet : totaal geen tijd om me te vervelen.

Mensen welke me héél goed kennen weten dat ik graag mensen samenbreng op één of andere manier.
Het gaat hem totaal niet om in de spotlights te staan, ook niet met het besturen van deze wandelclub.
Maar het kan me diepe voldoening geven wanneer je tevreden mensen hebt achteraf en spontaan een dankjewel of schouderklopje krijgt.
Iets organiseren is écht mijn ding.

In augustus 1985 ben ik begonnen bij de toenmalige MIVG als chauffeur. Een job welke ik tot op heden nog steeds uitvoer.
Ons bedrijf is groter geworden, wat op zich positief is, maar ook een stuk anoniemer door het groter aantal personeelsleden. Een minder leuke vaststelling…
Wij hopen met onze wandelclub de collega’s meer samen te brengen (lees hierover meer in het tabblad “Onze filosofie”).

Beste mensen, graag tot op één of meerdere van onze activiteiten ?
Jawel hoor !

Geert.

 

DEKEUCKELAERE ERIC: (tramchauffeur Gentbrugge op rust)

 

LUCQ DOMINIQUE: (buschauffeur Gentbrugge op rust)

Over mezelf schrijven is niet echt mijn ding, maar ga het hier kort proberen.

Ik ben geboren eind 1960 en heb nog een oudere broer, vader reeds overleden, maar moeder leeft nog. Ben gehuwd sinds 1981 met Marina Lampaert, heb één dochter en één kleindochter.

Mijn hobby’s zijn bowlen, wandelen, fietsen enz… In 2009 ben ik bij De lijn begonnen als tram/bus chauffeur, hier heb ik Geert leren kennen, eerst als fiets- later als wandelgroep.

Samen met enkele lijn collega’s heb ik enkele jaren met een beperkte groep in Franse bergen fietsuitstappen georganiseerd. Met ouder worden ging het fietsen niet zo goed meer, en ben ik hiermee gestopt.

Eens ik op non-actief ging, kreeg ik tijd om af en toe een wandeling te plannen voor de lijnstappers, dit deed ik wel graag. Na Carlos “de medeoprichter” te stoppen wegens tijdsgebrek, werd mij gevraagd door Geert om in het bestuur te stappen, na goed overleg heb ik hiermee ingestemd.

Een mooie wandeling samen steken/plannen, en die afstappen met de groep heeft veel voldoening.

De lijnstappers is en zijn een gezellige groep, tot op de volgende wandeling…..

DHONDT CARLOS:
Carlos was medeoprichter van onze wandelclub vanaf 1 sept 2016. Om reden van tijdsgebrek is hij gestopt als bestuurslid eind 2018. Wij willen hem danken voor de inzet gedurende deze periode!
Op de wandelingen zullen we Carlos zeker af en toe nog eens ontmoeten.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed